Degustatori

Suntem mereu prizonierii trupurilor noastre! Mai ales in clipe ca acestea, ale imbratisarii, cand suntem supusi unei intensitati maxime a nevoilor trupului nostru si cand, mai mult, tu esti prizoniera in bratele mele si eu sunt prizonier in bratele tale. S-ar fi zis ca deasupra excitatiei tot mai evidente, el era enervat usor.Un iz din amareala unei indispozitii subtiri colora bucuria lui de o avea in brate, asa cum departe-foarte departe, sus-foarte sus in cerul gurii, vinul cel mai consistent in arome lasa si o urma caligrafica, abia lizibila de amareala. Se parea ca tocmai acolo in acel punct de pe cerul gurii “Seniorului” dorea Ela sa ajunga cu varful limbii sale si cand amandoi au trait pentru o clipa impresia ca punctul a fost atins, au incercat sa-si reprime deodata oftatul care le venea simultan din strafundurile respiratiilor, dar au emis un racnet enorm. In aceeasi clipa, bratele “Seniorului” s-au desfacut, picioarele i s–au destins si intins si trupul Elei s-a prelins pe podea, langa scaun. Erau din nou, macar pentru un rastimp scurt, asa cum isi doreau permamanent, dincolo de dorinte si sperante, liberi de parca scapasera din tesaturile incalcite ale trupurilor proprii.

Ela s-a ridicat sprintena, a luat un pahar mare, l-a umplut cu vin negru, s-a apropiat de “Senior” si i-a spus poruncitor: “Vreau sa bei vin cu mine, adica sa-mi bei vinul, sa bem deodata acest vin ca pe o licoare puternica in efecte eliberatoare!” “Seniorul”, vrand sa incuvinteze fara cuvinte indeplinirea neintarziata a poruncii, a intins mana spre pahar, dar Ela i-a explicat: “De baut, vom bea vin, da!, dar nu din pahar, ci fiecare din gura celuilalt, vei bea vin din mine si voi bea vin din tine, ca si cum si vinul acesta atat de bun ar fi dintre secretiile pe care ardem sa ni le transmitem.” A luat vin in gura din pahar si, fara sa-l inghita, si-a lasat capul pe spate asteptand. “Seniorul” s-a ridicat, si-a  lipit ermetic buzele de buzele ei si a sorbit vin din gura ei, inghitind deodata cu ea. Apoi a sorbit el vin din pahar si l-a trecut in gura Elei si asa, pe rand si-au potolit setea de vin, unul celuilalt, impodobindu-si obrajii si gaturile cu linii rosietice de prelingeri, pe care si le-au cules apoi cu varfurile limbilor, odihnindu-se din cand in cand pentru a-si pecetlui anumite locuri cu saruturi din ce in ce mai clocotitoare.

Reclame

3 gânduri despre &8222;Degustatori&8221;

    1. Nu e neaparat comert: dai si iei! De cele mai multe ori e bine doar sa dai si sa te bucuri doar de atat, nu-i asa? E adevarata bucurie a vinului. „Darknessul”, adica negrul evidentiaza petele, excesele si ii avertizeaza mai ales pe suspiciosi si pe eventualii cautatori de drame ireale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s