CURIOZITATEA FIERBINTE

O veche cunoştinţă, de prin „a doua tinereţe”, femeie frumoasă şi stăpână pe dorinţele şi simţurile ei, i-a spus Seniorului că, măcar pentru ea, dacă nu pentru toate femeile care ştiu ce vor să simtă şi cum să simtă, cum să-şi trăiască deplin feminitatea, bărbaţii sunt de fapt pretexte, prilejul cât de cât inspiratoare ale intensităţii trăirilor intime, care depind in primul rând, dacă nu chiar absolut de vocaţia femeii.

Seniorul a avut câteva clipe în care şi-a simţit orgoliul provocat, dar în apropierea acelei femei admirabile şi fiind tot mai curios, a provocat-o să îi dea cele mai mici detalii ale motivelor reale pentru care bărbatul era doar un pretext în viaţa ei intimă de femeie.

Ea susţinea că satisfacţia erotică deplină şi maximă o simţea aproape total pornita din intelectul ei, din forţa ei interioara de a-şi mobiliza cu mintea fiecare părticică a organismului si de a coordona subtil fiecare tresărire, fiecare palpitaţie spre culminaţia dorită.

El a avut şi bănuiala că ea îşi manifestă o mândrie exacerbată, că este tentată să-şi afirme o supremaţie a dorinţei pe care o stârneşte.

Dar din curiozitatea aprinsa se intreba daca este posibil ca o femeie să-şi ofere mintal un orgasm?

Reclame

3 gânduri despre &8222;CURIOZITATEA FIERBINTE&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s