INTENSITATEA UNOR SENZATII EFEMERE

Imagine

Era evident ca Ela dorea sa auda de la Senior comentariul senzual despre cum functioneaza fetisurile, precum obsesia tipului cu care a conversat pe net, pentru ciorapii intinsi pe gambe, dar mai ales pe pulpele, dezvelite anume de sub rochia cu poale „intamplator” neglijate.

Seniorul a admis ca si pentru el picioarele invelite in tesatura fina a ciorapilor, oferite vederii pana cat mai sus, spre cutele de sub popou, sunt un stimul pe cat de subtil, pe atat de puternic , aflat la originea unor gesturi ale sale, a unor cuvinte, care treptat pot deveni componente ale preludiului pentru o partida de sex.

Mi se declanseaza si mie, in asemenea conditii, o stare in esenta de bine, in care, daca ma cufund, nelasand ca indiferenta ipocrita sa alunge senzatiile efemere, scurte, dar la inceput de o intensitate inexplicabila. In clipele in care ma las sedus de interiorul pulpei pe care ciorapul se lipeste pentru a sublinia reflexe fierbinti ale carnii, parca nemaivazute, ma poti surprinde si pe mine ca spun fraze stereotipe, al caror inteles duce evident spre concentrarea admiratiei in directia satisfacerii poftei care mi se acumuleaza.

Imagine

Daca insa incerc sa alung senzatiile placute, socotind ca nu ar fi momentul sa ma bucur de ele, pentru ca, sa zicem, nu s-ar cuveni sa le las sa se aprinda, intr-un anumit moment, intr-un anumit loc, ori cu o anumita femeie, atunci sub imperiul raporturilor umane complexe, inabus in mod penibil sentimentele intense incipiente, ma zbat interior sa acopar si sa ma apar de violenta senzaţiilor si ajung sa fiu prada contratentatiei de închidere, de claustrare, de teama, de panica („vai! mi se scoala in public!, va observa cine nu ar trebui sa aiba de a face cu turgescenta penisului meu), desi mişcările instinctive ale carnii mele si ale sangelui meu s-au declanşat tocmai de prezenţa celei de langa mine, care si-a pus acei ciorapi tocmai ca sa ma excite.

Ela l-a privit printre gene si l-a intrebat cu glas molcom, cu clocotiri discrete: „Dresul sau ciorapul fixat cu elastic sus pe pulpa te excita mai tare?”

Reclame

2 gânduri despre &8222;INTENSITATEA UNOR SENZATII EFEMERE&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s