TANDRETEA DIFUZA

Erau seri în care ea se mulţumea şi cu tandreţea difuză permanentă a Seniorului. El părea să nu-i dea prea multă atenţie. Citea. O îndemna, aproape că-i impunea şi ei să citească. Dar dacă ea nu se apuca de citit, ci asculta în dezordine, cu căştile pe urechi, orice fel de muzică, el se dovedea, fără dificultate, a fi clement. biblio35Ea revenea în apartamentul ei, fără să se simtă dezamăgită. Dimpotrivă, de cum rămânea singură, peste noapte, se simţea mai bogată, mai puternică. Acea tandreţe difuză, de care abia dacă ar fi putut spune ceva concret, o învăluia de departe. De fapt, îi simţea efectele benefice întârziate şi adormea împăcată. La urma urmei era singura beneficiară a unor asemenea seri.

upsk

El îi aparţinea astfel, chiar când prezenţa lui reală aproape că lipsea. Dar nu îi lipsea ei. Era ca şi cum ei îi era dat să-l respire de departe.

Reclame

4 gânduri despre &8222;TANDRETEA DIFUZA&8221;

    1. Iti multumesc pentru incercarea asa de delicata de a intra in intelesurile mai rafinate ale acestor stari. Ma bucur sa ne cunoastem si te asigur ca nu deloc putin sa fim uneori impreuna virtual!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s