SUPUNERE

Au făcut și experiența supunerii totale. Seniorul a acceptat să i se supună Ellei și Ella a avut curiozitatea să vadă până unde putea să întindă coarda.

După ce îl dezbrăcase complet, i-a legat mâinile la spate. Și picioarele la glezne, așa încât să poată umbla cu pași mărunți.

I-a pus un căluș în gură. I-a  acoperit ochii cu o eșarfă de culoare închisă. L-a lăsat să se orienteze exclusiv după sunete, mirosuri și pipăieli.

Pentru că în timp ce-l lega, din atingeri și emoție a observat că îi începuse o erecție, l-a plesnit de câteva ori zdravăn peste fund, usturător cu o lingură mare de lemn de la bucătărie.

A strigat la el că nu îi îngăduie încă să se simtă excitat. I-a promis însă că îl va aduce în starea cu erecție maximă, pentru o ejaculare bogată.

d2ceb3bf4669409fa9aebb3ce9c93cea

Asta a și urmat. Cu șoapte rare și umede de saliva poftei, ea l-a rugat să facă doar ce dorea ea. I-a scos călușul. „Sărută ce îți pun pe buze!” El sarută. Era degetul mare de la  piciorul ei drept.„Scoate limba să te ajut să-mi lingi ceva!” Îi linsese tălăpile, apoi gambele pănă sus sub genunchi. „Acum te ling și eu pe tine.”  Îl linsese pe gât, sub ceafă, apoi pe spinare, lung, până la fese. „Mușc!” El simțise dinții ei înfipți întâi într-o fesă și apoi în lobul urechii stângi. „Întoarce-te cu fața în sus. Cască gura. Îți bag pe rând în gură câte o țâță. Suge-o, mușc-o și pe urmă linge-o.” Îi simțea degetele cu vârfuri reci cum îi efleurează testicolele, cum îi pipăie penisul să-i verifice întărirea. Apoi o simți cum se culcă peste el. Cedase brusc. Renunțase deodată la rolul de stăpână. Găfăia ușor. Îi dezlegă mâinile. Îl sărută pe gură. Scânci: „Răstoarnă-mă sub tine și pătrunde-mă cum îți place.”

Lasă un comentariu